MİNİK UMUT’UN İTFAİYECİ HAYALİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İLE GERÇEK OLDU

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Besime Özderici Engelsiz Yaşam Merkezi’nin özel öğrencilerinden 12 yaşındaki zihinsel ve bedensel engelli Umut Aytekin’in itfaiyeci olma hayalini bu yıl da gerçekleştirdi.

Minik Umut’un İtfaiyeci Hayali Büyükşehir Belediyesi ile Gerçek Oldu

Geçtiğimiz yıl itfaiyeci olma hayali gerçeğe dönüşen Umut, bu kez 20 özel arkadaşıyla birlikte Kayseri Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’nı ziyaret etti.

İtfaiye Ekipleri Umut’u Evinden Alıp İtfaiyeye Götürdü

Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Umut ve annesi Tevhide Aytekin’i evlerinden alarak itfaiye birimine götürdü. İtfaiye Daire Başkanı Afet Koordinasyon ve Planlama Amiri Orhan Canpolat, “İtfaiyeci Umut’u itfaiyeye götürerek ona güzel bir doğum günü sürprizi yaptık. İnşallah güzel bir gün geçirir” dedi.

Besime Özderici Engelsiz Yaşam Merkezi’nden gelen 20 özel öğrenci ile birlikte itfaiye erleriyle buluşan Umut, itfaiyeci kıyafetleri giydi ve arkadaşlarıyla itfaiye aracına bindi. Umut’un heyecanı ve mutluluğu gözlerinden okunuyordu. Doğum günü sürpriziyle de sevinen Umut, itfaiyecilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Umut’tan Başkan Büyükkılıç’a Teşekkür

Umut’un annesi Tevhide Aytekin, oğlunun hayalini gerçekleştiren Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’a ve tüm ekibe teşekkür etti. Umut ise “Doğum günüm itfaiyede kutlandı, çok mutluyum. Herkese teşekkür ederim” dedi.

KAYSERİ (UHA) - REMZİ YILDIRIM

BELEDİYELER

EKONOMİ