ÇİĞLİ BELEDİYE BAŞKANI YILDIZ, YAŞLILARLA BULUŞTU: 'HER ZAMAN YANINIZDAYIZ'

Çiğli Belediye Başkanı Onur Emrah Yıldız, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü’nde huzurevi sakinlerini ziyaret ederek, büyüklerin toplumun hafızası olduğunu vurguladı.

Çiğli Belediye Başkanı Yıldız, Yaşlılarla Buluştu: 'Her Zaman Yanınızdayız'

Çiğli Belediye Başkanı Onur Emrah Yıldız, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla huzurevi sakinleriyle bir araya gelerek, büyüklerimizi unutmadıklarını ve her zaman onların yanında olduklarını belirtti.

Çiğli’de bulunan özel bir huzurevinde yaş almış büyükleri ziyaret eden Başkan Yıldız, ellerinde Türk bayraklarıyla kendisini karşılayan huzurevi sakinleriyle tek tek ilgilendi. Büyüklerin elini öperek onlara saygısını gösteren Yıldız, huzurevi sakinlerinin hayat hikayelerini dinleyerek keyifli sohbetler gerçekleştirdi.

Başkan Yıldız: “Yaşlılarımız Toplumumuzun Hafızasıdır”

Ziyareti sırasında yaptığı konuşmada, yaşlıların toplumun hafızası ve en değerli varlıkları olduğunu vurgulayan Başkan Yıldız, şunları ifade etti: “Büyüklerimizin tecrübeleri ve anıları bizler için çok kıymetli. Onların hayat hikayeleri, bizlere yol gösterici nitelikte. Yaşlılar Günü, sadece geçmişteki emekleri ve fedakarlıkları hatırlamakla kalmayıp, aynı zamanda minnetimizi de ifade etme günüdür. Sizler, bizlere hayatın anlamını, sabrı ve sevgiyi öğreten, deneyimlerinizle yol gösteren birer rehbersiniz. Her biriniz, toplumun temel taşlarını oluşturan kahramanlarımızsınız. Sizlerin yaşamlarını daha huzurlu ve mutlu kılmak için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Çünkü biliyoruz ki, yaşlılarımıza gösterdiğimiz saygı ve sevgi, geleceğimize yaptığımız en büyük yatırımdır. Sizlerin sayesinde bugünlere geldik ve sizlerden aldığımız güçle geleceğe umutla bakıyoruz. Her anınız, her gülüşünüz bizler için birer hazinedir.”

 

İZMİR (UHA) - HÜSEYİN ERGÜN

BELEDİYELER

EKONOMİ