BEYPAZARI'NDA YABAN HAYATI SÜRÜCÜLERE ZOR ANLAR YAŞATIYOR!

Beypazarı Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ömer Ercan, karayollarında yaban hayatı canlılarıyla sürekli karşılaştıklarını ve bu durumun sürücüler için büyük bir tehlike oluşturduğunu belirtti.

Beypazarı'nda Yaban Hayatı Sürücülere Zor Anlar Yaşatıyor!

Beypazarı Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ömer Ercan, karayollarında sürekli yaban hayatı canlıları ile karşılaştıklarını ve bazen çok tehlikeli anlar yaşadıklarını bildirdi.

Beypazarı Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ömer Ercan, Beypazarı’ndan D 140 Kontra kesim nolu karayolunda, Derince Limanı’na aracıyla (tır) seyir halindeyken, Nallıhan ilçesini 3-5 km geçtikten sonra önlerine domuz sürüsünün çıktığını ve araçlarında hasar meydana geldiğini söyledi.

Alanda seyir halindeyken çıkan domuz sürüsü ile karşılaşınca, yolda oldukça tehlike atlattıklarını belirten Beypazarı Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ercan, “Yüklü iken hayli zor durabildik ve bir domuz telef oldu. Gerçekten yollarımızda ilerlemek bayağı güçleşiyor. Nereden ne çıkacağını ya da yola ineceğini bilemiyorsun. Bu canlıya çarpmamak için direksiyon kırıyorsun. İşte o zaman istenmeyen kazalar meydana geliyor.” dedi.

Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ömer Ercan, şunları kaydetti:

“Biz, Beypazarı Şoförler ve Otomobilciler Odası olarak, odamız üyelerine ve tüm sürücü kardeşlerimize araç kullanırken çok dikkatli olmalarını tavsiye ediyoruz. Fren mesafelerini her daim korumalarını istiyoruz. Kemer takmadan araç kullanmamaları önerisini her zaman yineliyoruz.” ifadesinde bulundu.

ANKARA (UHA) - YAŞAR TONBAK

BELEDİYELER

EKONOMİ