BEYPAZARI BELEDİYESİ YAZ FUTBOL KURSU'NDA SERTİFİKA TÖRENİ DÜZENLENDİ: GENÇ SPORCULARA ÖDÜLLER VERİLDİ

Beypazarı Belediyesi tarafından düzenlenen Yaz Futbol Kursu'nu başarıyla tamamlayan genç sporcular, düzenlenen törenle sertifikalarına kavuştu.

Beypazarı Belediyesi Yaz Futbol Kursu'nda Sertifika Töreni Düzenlendi: Genç Sporculara Ödüller Verildi

Beypazarı Belediyesi’nin Düzenlediği Yaz Futbol Kursu Tamamlandı: Genç Sporcular Sertifikalarına Kavuştu

Beypazarı Belediyesi’nin çocuklara spor alışkanlığı kazandırmak ve yeteneklerini geliştirmek amacıyla organize ettiği Yaz Futbol Kursu, düzenlenen sertifika töreniyle sona erdi. Beypazarı Belediye Spor Ferhat Yağmurdeğer Spor Tesisleri’nde iki ay süren kursa, 150 genç sporcu katıldı. Bu süreçte çocuklar, deneyimli antrenörler eşliğinde futbolun temel tekniklerini öğrenirken, aynı zamanda takım ruhu ve disiplin gibi değerlerle de tanıştılar.

Tören, Beypazarı Belediye Başkanı Dr. Özer Kasap’ın katılımıyla gerçekleşti. Başkan Kasap, genç sporcuların sertifikalarını bizzat takdim ederken, onların spora olan ilgisinin kendilerini son derece mutlu ettiğini ifade etti. Kasap, “Çocuklarımızın bu kurslara gösterdiği ilgi, gelecekte spora olan yatırımlarımızın ne kadar doğru olduğunu bir kez daha kanıtlıyor. Sporun, gençlerimizin bedensel ve zihinsel gelişimine olan katkısının farkındayız ve bu tür projelere hız kesmeden devam edeceğiz” dedi.

Sertifikalarını alan genç sporcuların mutluluğu, törene katılan veliler tarafından da büyük bir memnuniyetle karşılandı. Veliler, çocuklarının bu tür etkinliklerle yaz tatilini verimli geçirmesinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Beypazarı Belediyesi, gençlerin sporla iç içe olmasını sağlamak amacıyla Yaz Futbol Kursu gibi çeşitli etkinlikleri sürdürme kararlılığını vurguladı. Başkan Kasap, “Gelecek dönemde de gençlerimize yönelik farklı spor projeleri ve aktiviteler düzenleyerek, onların sağlıklı bireyler olarak yetişmesine katkı sağlayacağız” ifadelerini kullandı.

ANKARA (UHA) - YAŞAR TONBAK

BELEDİYELER

EKONOMİ