BEYPAZARI BELEDİYE BAŞKANI İTFAİYE EKİPLERİNİ ZİYARET ETTİ

Beypazarı Belediye Başkanı Dr. Özer Kasap, yaz aylarında yangınlarla mücadele eden itfaiye ekiplerini ziyaret ederek teşekkürlerini iletti.

Beypazarı Belediye Başkanı İtfaiye Ekiplerini Ziyaret Etti

Beypazarı Belediye Başkanı Dr. Özer Kasap, yaz aylarında birçok yangına müdahale eden ve özveriyle çalışmalarını sürdüren Ankara Büyükşehir Belediyesi Beypazarı İtfaiye Amirliğine ziyarette bulundu.

İtfaiye Amiri ve personeli tarafından karşılanan Belediye Başkanı Dr. Özer Kasap, beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı Vedat Işık ile geldiği itfaiye amirliğinde, personelle sohbet ederek yapılan çalışmalar, kaç yangına müdahale ettikleri ve kaç ihbar aldıkları gibi konularda bilgi aldı.

Başkan Dr. Özer Kasap, Beypazarı ilçesinde görev yapan Ankara Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Amirliği ekiplerinin yangın ihbarlarına hızla müdahale ettiklerini ve yangın mahalline kısa sürede ulaştıklarını vurguladı.

Dr. Kasap, bu özverili çalışmaları dolayısıyla başta İtfaiye Amiri İlhami Karaaslan olmak üzere tüm personeli tebrik ederek başarı dileklerini iletti.

Ayrıca, yaklaşan kış aylarında bazı mahallelerde baca yangınları yaşanabileceği endişesiyle daha dikkatli olunmasını istedi.

 

ANKARA (UHA) - YAŞAR TONBAK

BELEDİYELER

EKONOMİ