BAYRAKLI BELEDİYESİ'NDEN "ASKIDA YEMEK" UYGULAMASI İLE DAYANIŞMA ÇAĞRISI

Bayraklı Belediyesi, ekonomik zorluk çeken vatandaşlar için başlattığı "Askıda Yemek" uygulaması ile dayanışmayı güçlendiriyor.

Bayraklı Belediyesi'nden

Bayraklı Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışını güçlendirerek ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaşmak amacıyla "Askıda Yemek" uygulamasını kent lokantalarında başlattı. Bu uygulama ile yardımseverler, kent lokantalarında ücret ödeyerek ihtiyaç sahiplerine yemek desteğinde bulunabilecek. Bayraklı Belediye Başkanı İrfan Önal, "Askıda Yemek kampanyamızla dayanışma kültürünü kent lokantalarımızda yaşatıyoruz. Tüm vatandaşlarımızı kampanyamıza destek olmaya davet ediyorum" dedi.

ETSİZ MENÜ 50 TL, ETLİ MENÜ 70 TL

Bayraklı Belediyesi, Soğukkuyu ve Mansuroğlu mahallelerindeki kent lokantalarına ek olarak, Cengizhan Mahallesi'ndeki Ord. Prof. Dr. Ekrem Akurgal Rekreasyon Alanı'nda üçüncü lokantayı açtı. Ekonomik zorluk yaşayan vatandaşlar ve öğrencilere uygun fiyatlı yemekler sunan bu lokantalarda, "Askıda Yemek" uygulamasıyla dayanışma zincirini genişletmeyi hedefleyen belediye, bağışçılar aracılığıyla daha fazla ihtiyaç sahibine ulaşmayı amaçlıyor. Lokantalarda dört çeşit yemek içeren etsiz menü 50 TL, etli menü ise 70 TL olarak sunuluyor. Yardımseverler bu fiyatları ödeyerek bir ihtiyaç sahibine yemek desteğinde bulunabiliyor. Kampanya hakkında detaylı bilgi için 0 232 724 98 98 numaralı telefon aranabiliyor.

"Dayanışmamızı büyütüyoruz"

Bayraklı Belediye Başkanı İrfan Önal, "Ülke olarak ekonomik anlamda zor bir süreçten geçiyoruz. Bayraklı Belediyesi olarak, dar gelirli ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yanında olmaya devam ediyoruz. Üç kent lokantamızla uygun fiyatlı, lezzetli ve güvenli gıda hizmeti sunarken, bu hizmetimizi dayanışma ile büyütmek ve daha fazla ihtiyaç sahibine ulaşmak istiyoruz. 'Askıda Yemek' uygulamamızla tüm duyarlı vatandaşlarımızı kampanyamıza destek olmaya davet ediyorum" dedi.

İZMİR (UHA) - HÜSEYİN ERGÜN

BELEDİYELER

EKONOMİ