ADIYAMAN BELEDİYESİ, OKULLARDA DETAYLI TEMİZLİK ÇALIŞMALARI GERÇEKLEŞTİRİYOR

Adıyaman Belediyesi, 120 okulda temizlik yaparak öğrencilerin temiz ve hijyenik bir ortamda eğitim görmelerini hedefliyor.

Adıyaman Belediyesi, Okullarda Detaylı Temizlik Çalışmaları Gerçekleştiriyor

Temizlik ekipleri, haftada 30 okulun genel temizliğini gerçekleştirerek bir ayda toplam 120 okulda hijyen sağladı. Ayrıca okullardan gelen talepler doğrultusunda rutin temizlik işlemleri de devam ediyor.

Bu hafta yapılan çalışmalar kapsamında Şehit Hasan Aydoğdu Anadolu Lisesi ve Şehit Hasan Aydoğdu Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde temizlik çalışmaları yürüten ekipler, sınıflardan lavabolara, koridorlardan bahçelere kadar detaylı bir temizlik gerçekleştirdi.

70 Personel Yalnızca Okulları Temizliyor

Adıyaman Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Mehmet Batur, eğitim öğretim yılı başlamadan önce temizlik personeli yetersiz olan okullara öncelik verdiklerini belirterek, çalışmaları 70 personel ve 6 araçla sürdürdüklerini kaydetti. Batur, "Öğrencilerimizin daha hijyenik ortamlarda eğitim alabilmeleri için sabahın ilk saatlerinde okullarımızı temizliyoruz. Belediye Başkanımız Sayın Abdurrahman Tutdere’nin de bu konuda hassasiyeti büyük," dedi.

“Öğrencilerimizin Elinin Değdiği Her Yeri Temizliyoruz”

Batur, çalışmalar hakkında şu bilgileri verdi:

"Sabahın ilk ışıklarıyla birlikte Adıyaman’da okullarda temizlik çalışmalarımız devam ediyor. Öğrencilerimizin kirli ortamlarda okumaması için sabah erken saatlerde emekçilerimizle gelip okulların bütün temizliğini baştan sona yapıyoruz. Öğrencilerimizin, gençlerimizin daha temiz, hijyenik bir ortamda okumaları için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Personellerimiz okul camlarından sıralara, lavabolardan bahçelere kadar her yeri temizliyor. Öğrencilerimizin eli nereye değiyorsa orayı temizliyoruz."

ADIYAMAN (UHA) - RAMAZAN YAVUZ

BELEDİYELER

EKONOMİ