BEYPAZARI’NDA TURİZM İÇİN YENİ ADIMLAR: BAŞKAN DR. ÖZER KASAP AÇIKLADI

Yıl içinde bizler de turisti ağırlayan, başkentin tarihi ve turistik ilçesi Beypazarı’nda turizmin daha da hareketlenmesi sağlanacak.

Beypazarı’nda Turizm İçin Yeni Adımlar: Başkan Dr. Özer Kasap Açıkladı

Belediye Başkanı Dr. Özer Kasap, yaptığı açıklamada; tarihi İpekyolu üzerinde bulunan ve birçok medeniyete ev sahipliği yapan Beypazarı ilçesinde, Ankara Büyükşehir Belediyesi ile birlikte, ilçede turizmi daha da canlandıracaklarını söyledi.

Yıl boyunca dünyanın çeşitli ülkelerinden ve yurt içinden binlerce, hatta yüz binlerce turisti ağırlayan Beypazarı ilçesinde, başlattıkları çalışma ile turizmin hareketlenmesini, daha da canlanmasını sağlamaya çalışacaklarını belirten Belediye Başkanı Dr. Özer Kasap, “Bu anlamda, Ankara’ya ziyarette bulunan yabancı turistleri, Ankara Büyükşehir Belediyesi Beypazarı ilçesine de yönlendirecek. İlçede büyük bir hareketlilik yaşanacak. Bu esnafa da yansıyacak. Öğleden sonraları Koreliler Beypazarı sokaklarını dolduruyor. Tanıtımlara ağırlık vereceğiz. İlçemizde hiçbir eksiğimiz yok. Doğa harikası yaylalarımız, mesire alanlarımız bulunuyor” dedi.

Belediye Başkanı Dr. Kasap, “Ankara’ya yakınlığı ile bilinen ilçemizde, tarihten kültürel varlıklara kadar her şey var. Konaklarımız ve hanlarımız ile yerli ve yabancı turisti ağırlayabiliyoruz. En önemlisi de Osmanlı saray mutfağından gelen yemek kültürümüz ile damaklarınızda unutamayacağınız lezzetler kalacak” şeklinde konuştu.

Belediye Başkanı Dr. Özer Kasap, ilçe turizmine katkı sağlaması beklenen yeni bir Turizm Derneği’nin kurulduğunu öğrendiklerini ve bunun önemli olduğunu belirtti. Bu derneğin turizme katkısının büyük olacağını düşünüyoruz.

 

ANKARA (UHA) - YAŞAR TONBAK

BELEDİYELER

EKONOMİ