TEKVANDO GENEL KURULU ANKARA’DA COŞKUYLA GERÇEKLEŞTİ: YENİ BAŞKAN BAHRİ TANRIKULU

Türkiye Tekvando Federasyonu Genel Kurulu’nda Bahri Tanrıkulu, 181 geçerli oyla başkan seçildi. Yeni dönemde teknoloji ve tesisleşme vurgusu yaptı.

Tekvando Genel Kurulu Ankara’da Coşkuyla Gerçekleşti: Yeni Başkan Bahri Tanrıkulu

Türkiye Tekvando Federasyonu 6. Olağan Genel Kurul ve 8. Mali Genel Kurul Toplantısı, 20 Ekim 2024 günü saat 10:00'da Ankara'da bulunan Crowne Plaza Hotel'de yoğun katılımla coşkulu bir şekilde gerçekleştirildi.

Genel Kurul, divan heyetinin oluşturulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Toplantıda, divan heyetine yeni dönem yönetimi için tek aday listesi sunuldu. Başkanlık için tek aday olan Bahri Tanrıkulu, yaptığı konuşmada şunları ifade etti:

"Tekvandoyu ileri götürmek için çalışacağım. Bugün tekvando yeniden doğuyor. Herkesle beraber yürüyeceğiz, dünyada yeri olacak. Bunu da tekvandonun daha da ileride olması için tüm paydaşlarımızla beraber yapacağız. Katılımcı federasyon yönetimi uygulayacağız. Her bölgede çalıştay yapalım. Bir çalıştayda sporcular, bir çalıştayda antrenörler, bir çalıştayda hakemler olsun. Çağımız teknoloji çağı; tekvando için bir aplikasyon oluşturulmalı. Bu uygulama üzerinden tekvando ile ilgili her şey yapılabilmeli. Federasyonun kendine ait bir kamp yeri, salonu ve merkezi olsun. Bunun için ilgili yerlerle görüşmelerimiz olacak. Tesisleşme önemli. Medyada daha fazla yer almalıyız. Her şey adil ve şeffaf yapılacak. Bana destek verenlere teşekkür ederim."

Ardından oy verme işlemleri başladı ve saat 12:40 itibariyle sona erdi. Seçim sonuçlarına göre kullanılan 186 oydan 181'i geçerli sayıldı ve Bahri Tanrıkulu, 181 oyla Türkiye Tekvando Federasyonu Başkanlığına seçildi. Kullanılan oylardan 5 oy geçersiz sayıldı.

Dilek ve temenniler gündem maddesinin ardından, Genel Kurul Divan Heyeti tarafından saat 13:15'te sonlandırıldı.

ANKARA (UHA) - NECDET CÖMERT

BELEDİYELER

EKONOMİ