SEYHAN BELEDİYESPOR KADIN VOLEYBOL TAKIMI GALİBİYET SERİSİNİ ÜÇ MAÇA ÇIKARDI

Seyhan Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, 2. Lig’de çıktığı ilk üç maçı kazanarak galibiyet serisini sürdürdü. Erkek Hentbol Takımı da sezona galibiyetle başladı.

Seyhan Belediyespor Kadın Voleybol Takımı Galibiyet Serisini Üç Maça Çıkardı

2. Lig 13. Grup'ta mücadele eden Seyhan Belediyespor Kulübü Kadın Voleybol Takımı, sezonun ilk üç haftasında oynadığı maçları galibiyetle kapadı. İlk hafta Cimnastikspor'u 3-0 hükmen yenen mavi-beyazlılar, ikinci hafta deplasmanda Konya Ereğli Sümerspor Kulübü’nü de aynı skorla mağlup etti. Üçüncü hafta ise Menderes Spor Salonu’nda oynanan Adana Sporcu Eğitim Spor Kulübü (ASEM) karşılaşmasını 3-1 kazanarak galibiyet serisini sürdürdü.

“Belediye Başkanımız Oya Tekin’e Teşekkür Ediyoruz”

Üç haftada alınan başarılı sonuçların sevindirici olduğunu belirten Seyhan Belediyespor Kulübü Kadın Voleybol Takımı Antrenörü Göksel Özbek, “Beklentileri boşa çıkarmayan sporcularımı kutluyorum. Verilen görevi en iyi şekilde yerine getirerek galibiyet serisi yakaladık. Devam edeceğine de inanıyorum. Bizlerin her zaman yanında olan ve desteğini esirgemeyen Seyhan Belediye Başkanımız ve Onursal Başkanımız Oya Tekin ve yönetim kurulumuza teşekkür ediyorum” dedi.

Erkek Hentbol Takımı Sezona Galibiyetle Başladı

Birinci Lig B Grubu’nda mücadele eden Seyhan Belediyespor Kulübü Erkek Hentbol Takımı da sezona iyi bir başlangıç yaptı. İlk hafta müsabakasında Yüreğir Spor Salonu’nda konuk ettiği 55 Bafra Hopaspor Kulübü’nü 48-22 gibi farklı bir skorla yenerek galibiyetle başladı. Antrenör Atilla Arslan, sporcularını kutlayarak, “Güzel sonuçların devam etmesi gerekiyor. Bunun için büyük bir özveri ile çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

ADANA (UHA) - REMZİ YILDIRIM

BELEDİYELER

EKONOMİ