RİZESPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ PALUT’TAN SİPAY BODRUM FK MAÇI DEĞERLENDİRMESİ

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İlhan Palut, Bodrumspor karşısında elde edilen galibiyeti ve takımın genel durumunu değerlendirdi.

Rizespor Teknik Direktörü Palut’tan Sipay Bodrum FK Maçı Değerlendirmesi

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İlhan Palut, Sipay Bodrum FK maçı ardından değerlendirmede bulundu. İlhan Palut, "Topun daha çok bizde olacağı, Bodrumspor'un birebir savunmalarının agresif olduğunu, kontra ataklarla etkili, direkt toplarla ve duran toplarla da fırsat yakalamaya çalışan bir takım olduğunu biliyorduk." dedi.

Palut, "Bodrumspor'un duran toptan yakaladığı net bir pozisyon vardı. O, bizim adımıza maçın kırılma anıydı. Bir refleksle kalecimiz kurtardı. İkinci yarı oyunu daha fazla domine ettik. Oyuna giren oyuncularımız katkı yaptılar ve güzel bir dakikada golü bulduk. Çok değerli bir üç puan aldık." dedi.

2024-2025 sezonunda kötü bir lig başlangıcı yaptıklarını dile getiren Palut, "Son iki haftada galibiyet aldık ama hala ligin kötü başlayan takımlarından birisiyiz. Beş mağlubiyet, üç galibiyet. Oran bizim aleyhimize. Bunu düzeltmek için daha iyi oynamaya çalışacağız." diyerek sözlerini tamamladı.

RİZE (UHA) - HIZIR TATOĞLU

BELEDİYELER

EKONOMİ