GELİBOLUSPOR, TECRÜBELİ TEKNİK DİREKTÖR SEDAT TİRFİLLİ İLE ANLAŞTI

Geliboluspor, tecrübeli teknik direktör Sedat Tirfilli ile 2024-2025 sezonu için anlaştı. Kulüp, sosyal medya hesaplarından anlaşmayı duyurarak yeni sezon hazırlıklarına başladığını açıkladı.

Geliboluspor, Tecrübeli Teknik Direktör Sedat Tirfilli ile Anlaştı

Çanakkale Amatör Küme SAL liginde mücadele eden ve bu yıl da aynı kümede şampiyonluk mücadelesi verecek olan Geliboluspor, yeni başkan, yeni yönetim ve yeni teknik adamla takımı oluşturmaya başladı.

2024-2025 sezonunda Çanakkale SAL’da mücadele edecek olan Geliboluspor, tecrübeli teknik adam Sedat Tirfilli ile anlaştı. Geliboluspor Kulübü, Tirfilli ile anlaşmasını sosyal medya hesaplarından taraftarlarına duyurdu. Geliboluspor'un yeni başkanı Mehmet Cenk Çilesiz, yaptığı açıklamada, “2024-2025 sezonu hazırlıklarını sürdüren kulübümüz, Biga Adaspor'da 2 defa süper amatör lig şampiyonluğu yaşayarak Bölgesel Amatör Lig'de görev almış olan Sedat Tirfilli ile teknik sorumlu olarak anlaşmaya varmıştır. Hocamıza, kulübümüze ve şehrimize hoş geldin diyor, lacivert beyazlı renkler altında başarılar diliyoruz. Önceki sezonlarda olduğu gibi taraftarımızdan destek istiyoruz. Bizi maçlarımızda yalnız bırakmasınlar,” dedi.

 

ÇANAKKALE (UHA) - DOĞAN ZELOVA

BELEDİYELER

EKONOMİ