ÇAYKUR RİZESPOR'DA VACLAV JURECKA, AÇIKLAMALARDA BULUNDU

Trendyol Süper Lig’in 6. haftasında 22 Eylül Pazar saat 17:00’de Samsunspor ile karşılaşacak Çaykur Rizespor'da Vaclav Jurecka, açıklamalarda bulundu.

Çaykur Rizespor'da Vaclav Jurecka, Açıklamalarda Bulundu

Venca, Mehmet Cengiz Tesislerinde gazetecilere yaptığı açıklamada, transferin son gününe kadar görüştüğünü belirterek, “Buraya geldiğim için mutluyum. Hayatımda yeni bir sayfa açtım.” dedi.

Transfer öncesinde bazı kişilerle görüştüğünü vurgulayan Venca, “Çaykur Rizespor hakkında Skoda’dan bilgi aldım. Buradaki şehri ve insanları sorduğumda çok olumlu konuştu. Buraya gelmemi kolaylaştırdı.” diye konuştu.

Samsunspor maçına değinen Jurecka, şöyle devam etti:

“Önümüzde çok önemli bir maç var. Galatasaray’a karşı kaybettik ve evimizde oyunuyoruz. Taraftarlarımıza Galatasaray maçının telafisi olarak bir hediye vermek istiyoruz. Bu maçı kazanmamız gerekiyor. Zorlu maç olacağına eminim ama iyi savunma yapıp hücumda fırsatlar oluşturup bu maçı kazanmak istiyoruz. Benim için her derbi maç özeldir. Çekya’da da aynı şekildeydi. Her derbide gol atmak isterim.” 

Venca, ligi tanıdıkça ve alıştıkça daha iyi olacağına vurgu yaparak, “Takım arkadaşlarımla kimyamı daha çok artırmam gerekiyor. Ondan sonra çok daha iyi olacağına ve gollerin geleceğine inanıyorum.” şeklinde konuştu.

RİZE (UHA) - HIZIR TATOĞLU

BELEDİYELER

EKONOMİ