ADIYAMAN’DA GAZİLER GÜNÜ ONURUNA GENÇLER VE GAZİLER SPOR ETKİNLİKLERİNDE BULUŞTU

Adıyaman’da 19 Eylül Gaziler Günü, çeşitli spor etkinlikleriyle kutlandı. Gençler ve gaziler, sporun birleştirici gücüyle bir araya gelerek milli değerleri yüceltti.

Adıyaman’da Gaziler Günü Onuruna Gençler ve Gaziler Spor Etkinliklerinde Buluştu

Adıyaman Merkez Yeni Mahalle Spor Salonu’nda düzenlenen floor curling, dart, bilek güreşi, geleneksel Türk okçuluğu, masa tenisi, badminton ve basketbol etkinliklerinde, gençler ve gaziler bir araya getirildi. Bu etkinliklerle, gazilere ve şehit yakınlarına olan saygıyı pekiştirmek, toplumsal duyarlılığı artırmak ve milli manevi değerleri sporun birleştirici gücüyle yüceltmek hedeflendi.

Etkinlikle ilgili konuşan Gençlik ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın iş birliğiyle hayata geçirilen bu organizasyonun, Gaziler Günü’nün anlam ve önemini vurgulamak için önemli bir fırsat olduğunu belirtti.

Keleş, “Aziz milletimizin şanlı tarihi boyunca hürriyet ve bağımsızlığına kast eden her türlü teşebbüse karşı yürüttüğü haklı mücadelelerde canlarını ortaya koyan ve gazilikle şereflenen tüm vatandaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum. Bugün, vatanımızın bütünlüğü, milletimizin huzur ve güvenliği için büyük bir cesaret ve fedakârlıkla mücadele eden kahraman gazilerimizin onur günüdür. Aziz milletimizin bekası uğrunda gazi olan tüm kahramanlarımızın Gaziler Günü’nü kutluyorum,” dedi.

ADIYAMAN (UHA) - RAMAZAN YAVUZ

BELEDİYELER

EKONOMİ