SABAHATTİN AYDIN, SANCAKTEPE' DEKİ ÖNEMLİ GÖREVLERİ VE BAŞARILARIYLA ÖNE ÇIKIYOR.

Uni HaberAjansı ,Sancaktepe Temsilcisi Gazeteci Gülseven Taş Sabahattin Aydın' ı makamında ziyaret etti. “Sancaktepe'nin gelişimi için Sayın Kaymakamımız Ahmet Karakaya'nın özverisiyle ve bana vermiş olduğu yetkiyle halkımıza elimizden gelen tüm gayreti gösteriyoruz" dedi.

SABAHATTİN AYDIN, SANCAKTEPE' DEKİ ÖNEMLİ GÖREVLERİ VE BAŞARILARIYLA ÖNE ÇIKIYOR.

Sabahattin Aydın, 9 yıllık Memuriyet hayatı boyunca Sancaktepe'de üstlendiği kritik görevlerle adından sıkça söz ettiriyor. İlçe yazı işlerinde memur olarak görev yapan Aydın, aynı zamanda Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın Cemevleri Aydınlatma Giderleri için kurulan komisyonun başkanlığını üstleniyor. Ayrıca, "Evim Yuvan Olsun" projesi kapsamında Sancaktepe'de deprem felaketlerinde evsiz kalan vatandaşlara destek sağlayarak büyük bir başarıya imza attı.

Sabahattin Aydın, Sancaktepe Kaymakamı Ahmet Karakaya'nın ilçeye sunduğu hizmetleri övgüyle bahsederek, "Sancaktepe'nin gelişimi için Sayın Kaymakamımız Ahmet Karakaya'nın özverisiyle ve bana vermiş olduğu yetkiyle halkımıza elimizden gelen tüm gayreti gösteriyoruz. Cemevleri Aydınlatma Projesi, hem kültürel hem de toplumsal açıdan büyük bir önem taşıyor. Aynı şekilde, deprem döneminde halkımızın yanında olmak için yürüttüğümüz 'Evim Evin Olsun' projesi de bu anlamda büyük bir başarıdır," ifadelerini kullandı.

Ziyaret sırasında Cumhuriyet Halk Partisi STK'lardan Sorumlu İstanbul İl Başkan Yardımcısı, TURFED-Tokat Turhal Eğitim ve Kültür Dernekleri Federasyonu Başkanı, TOKDEF-Tokat İli Dernekler Federasyonu Başkan Yardımcısı ve Tokat Turhal Çaylı Köyü Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Ahmet Baylan da katılım sağladı. Ayrıca, Sancaktepe Tokatlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Sinan Culfa, Turhal Yenisu Kasabası Dernek Başkanı ve TEKKON-Tokat Eğitim ve Kültür Konfederasyonu Başkan Yardımcısı Bektaş Ilgan, ve Uni Haber Ajansı Sancaktepe Temsilcisi Gazeteci Gülseven Taş da ziyarete iştirak etti.

Ziyaret sonunda katılımcılar, Sancaktepe’nin geleceği ve toplumsal dayanışma konularında önemli görüş alışverişlerinde bulundular. Uni Haber Ajansı adına, Sabahattin Aydın’a misafirperverliği için teşekkür edilerek, başarılarının devamı dilendi.

İSTANBUL (UHA) - GÜLSEVEN TAŞ

BELEDİYELER

EKONOMİ