MİLLETVEKİLİ CEYLAN’IN GELİBOLU ZİYARETİ

CHP Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan, önceki gün Gelibolu'ya gelerek ziyaretler gerçekleştirdi. Ceylan, ziyaretlerinde toplantıların haricinde vatandaşlarla da bir araya gelerek, onların sorun ve taleplerini dinledi.

Milletvekili Ceylan’ın Gelibolu ziyareti

CHP Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan, geçtiğimiz gün  CHP Gelibolu İlçe Başkanlığı’nın genişletilmiş ilçe yönetim kurulu toplantısına katıldı. Milletvekili Celan ve CHP İlçe Yönetimi, genişletilmiş ilçe yönetim kurulu toplantısında tüzük kurultayı ve güncel siyasi gelişmeleri değerlendirdi.

Esnafa Ziyaret

CHP Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan, toplantının ardından İlçe Başkanı Engin Coşkun, İl Genel Meclis Üyeleri Ali Rıza Sayın ve Hakan Öztürk, Kavakköy Belediye Başkanı Necati Kopça ve CHP İlçe yöneticileri ile halk pazarını ziyaret etti. Pazarcı esnafı ve alışverişe gelen vatandaşlarla görüşen Milletvekili Ceylan, vatandaşların sorunlarını ve taleplerini dinledi.

Evreşe ve Bolayır Ziyareti

Milletvekili Özgür Ceylan, ilçedeki ziyaretlerin ardından Evreşe beldesi ve Bolayır köyünü ziyaret etti. Evreşe ve Bolayır’da partililer ve vatandaşlarla bir araya gelen Ceylan, köylerde yaşanan sorunları dinleyerek, çözümü noktasında neler yapılması gerektiği ile ilgili fikir alışverişinde bulundu. Milletvekili Ceylan’a Evreşe ve Bolayır köyü ziyaretlerine İlçe Başkanı Engin Coşkun, İl Genel Meclis Üyeleri, Kavakköy Belediye Başkanı Necati Kopça ve ilçe yöneticileri eşlik etti.

ÇANAKKALE (UHA) - DOĞAN ZELOVA

BELEDİYELER

EKONOMİ