DR. FATİH ERBAKAN GENÇ İLÇESİNİ ZİYARET ETTİ: “MİLLİ GÖRÜŞ’LE ADALET GELECEK”

Dr. Fatih Erbakan, Bingöl'ün Genç ilçesinde partisinin seçim zaferine vurgu yaparak, Milli Görüş belediyeciliğiyle ilçeye büyük hizmetler kazandıracaklarını belirtti. Konuşmasında adalet, liyakat ve denk bütçe mesajları veren Erbakan, borç ve faiz döneminin sona ereceğini söyledi.

Dr. Fatih Erbakan Genç İlçesini Ziyaret Etti: “Milli Görüş’le Adalet Gelecek”

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, bir dizi ziyaret gerçekleştirmek üzere Bingöl’e geldi. Bingöl Havalimanı'nda partililer tarafından coşkuyla karşılanan Erbakan, 31 Mart Yerel Seçimleri'nde partisinin kazandığı Genç ilçesine geçti.

Genç ilçesinde esnaf ziyaretleri yapan Erbakan, belediye önünde partililere ve vatandaşlara hitap etti. Konuşmasında, Genç ilçesindeki seçim başarısına değinen Erbakan, “Medyayı, gazeteleri, televizyonları, cumhurbaşkanı yardımcılarını, bakanları, milletvekillerini devreye sokmalarına rağmen böyle güçlü bir karşı tarafa rağmen burada, Genç'te tarih yazdık. Allah emeği geçen herkesten razı olsun. Tüm teşkilatımıza ve kahramanlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum,” dedi.

"Genç'i milli görüşle layık olduğu yere taşıyacağız"

Erbakan, Genç Belediyesi’nin öncülüğünde ilçeye önemli hizmetler kazandıracaklarını belirterek, "Bu beş yıl boyunca yapılacak hizmetlerle Genç'i layık olduğu yere, milli görüşün ve refahın ışığında hep birlikte taşıyacağız. Milli Görüş belediyeciliği her şeyden önce adalet demektir. Genç Belediyemizle inşallah bu adaleti hakim kılacağız," ifadelerini kullandı.

Adalet ve liyakat vurgusu

Adalet ve liyakat kavramlarına dikkat çeken Erbakan, “Adalet nedir? Herkese, her kesimden insana eşit hizmet götürmektir. ‘Sen bana oy vermedin, o halde sana hizmet yok’ anlayışı tarihe karışmıştır. Belediye başkanımız adil bir şekilde her kesimden insana hizmet götürecektir. Aynı zamanda, ehliyet ve liyakat esas alınacak, kim bu göreve layıksa o görevlendirilecektir,” diye konuştu.

"Borç ve faiz dönemi sona erecek"

Milli Görüş belediyeciliğinin bereket getireceğini söyleyen Erbakan, “Borç ve faiz dönemi tarihe karışacak. İsraf ve gereksiz harcamalar ortadan kaldırılarak, denk bütçe yapılacak ve belediye borç batağından kurtulacak,” dedi.

"Halka hizmet, Hakk'a hizmettir"

Erbakan, belediyecilik anlayışlarının temelini halkın ihtiyaçlarına odaklanmak ve onlara hizmet etmek olarak tanımlayarak, “Milli Görüş belediyeciliği, hizmet belediyeciliğidir. Bahane üretmez, çözüm üretir ve hizmet ortaya koyar. Belediyede rüşvet, yolsuzluk, adam kayırma, torpil ve haksızlık tarihe karıştı. Ahlaklı ve maneviyatlı belediyecilik dönemi başladı. Halka hizmet, Hakk'a hizmettir anlayışıyla çalışacağız," diyerek sözlerini tamamladı.

BİNGÖL (UHA) - AZİZ ÖNAL

BELEDİYELER

EKONOMİ