RİZE GÖZLERE ŞİFA İYİLİK SLOGANIYLA GÖZLERE ŞİFA OLUYOR

Afrika'da sıcak hava, beslenme ve iklim şartları sebebiyle katarakt olarak görme yetisini kaybeden pek çok insan umutla yolumuzu gözlüyor. İmkansızlıklar içerisinde hayatları zorlaşan 65,2 milyon kişi, katarakt ameliyatı olmayı bekliyor. Ancak sağlık hizmetinin ve göz doktorunun yetersizliği hastaları karanlık bir çaresizliğe itiyor.

Rize Gözlere Şifa İyilik Sloganıyla Gözlere Şifa Oluyor

Bu bağlamda Türkiye Diyanet Vakfı, görme yetisini kaybetmiş, çaresizlik içinde bir yardım eli bekleyen kardeşlerimize hayırlarınızla umut olma adına “Gözlere Şifa İyilik” sloganıyla katarakt ameliyatı projesi başlattı.

 Rize İl Müftüsü Çakmakçı projeye dair yaptığı açıklamada, “Hayırsever halkımızın destekleri ile bugüne kadar ilimizde ‘Bir Damla Hayat Su Kuyusu’, ‘Hediyem Kur’an olsun’, ‘Rize 53 Yetime Sahip Çıkıyor’ gibi birçok proje yürüttük. Bugün de yine Rize olarak Türkiye Diyanet Vakfımızın “Gözlere Şifa İyilik” sloganıyla başlattığı “Katarakt Ameliyatı” projesinde biz de varız diyor, hayırseverlerimizin katkılarıyla Rize’de bir kampanya başlatıyoruz. Bağışlarınızla karanlığa mahkûm olan muhtaç kardeşlerimize umut olabilme adına bu anlamlı projeye tüm halkımızın desteğini bekliyoruz.” dedi.

Müftü Çakmakçı, “Sizler de görmeyen gözlerin açılmasına vesile olmak için Türkiye Diyanet Vakfı  Rize Şubemizin açmış olduğu hesap numarası vasıtasıyla bağışta bulunabilirsiniz.” sözleriyle herkesi iyilik yarışına katılmaya davet etti.

 

Bağış için

Banka Adı: Vakıf Katılım Bankası  Rize Şubesi

Hesap Adı: Türkiye Diyanet Vakfı Genel Merkezi Rize Şubesi

İban No: TR 88 0021 0000 0000 9338 2000 03

Açıklama: Katarakt ameliyatı

RİZE (UHA) - HIZIR TATOĞLU

BELEDİYELER

EKONOMİ