MHP ADANA İL BAŞKANI YUSUF KANLI’DAN GAZİLER GÜNÜ MESAJI

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Kanlı, gazilerimizin milletimize emanet olduğunu ve onlara olan borcumuzun ödenemeyeceğini belirtti.

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı’dan Gaziler Günü Mesajı

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle bir mesaj yayımlayarak, Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucu Lideri Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e gazilik unvanı ve mareşallik rütbesi verilmesinin 103. yıl dönümünü onurla kutladıklarını belirtti.

Başkan Kanlı, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Vatanımızın bütünlüğü, milletimizin birliği ve vatandaşlarımızın huzur ve güvenliği için mücadele eden, bu uğurda şehit olan ve gazilikle onurlanan tüm kahramanlarımıza minnettarız. Gazilerimize olan borcumuzu asla ödeyemeyiz.”

Kanlı, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Beyefendi’nin de vurguladığı gibi; gazilik, ölüme meydan okuyan, inanç dolu bir yüreğin sembolüdür. Gazilik, haklı ve şerefli bir mücadelenin en yüksek ödülüdür.”

Başkan Kanlı ayrıca, gazilerin ve şehit ailelerinin her zaman MHP’nin ve Devlet Bahçeli’nin yakın takibinde olduğunu vurguladı. "Gazilerimizin emaneti vatandır, gazilerimiz ise milletimize emanettir," dedi.

Son olarak Kanlı, “Tüm gazilerimizin Gaziler Günü’nü en içten duygularla kutluyor, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve ebediyete intikal eden gazilerimizi rahmetle anıyor, hayatta olan gazilerimize uzun, sağlıklı ömürler diliyorum,” ifadelerini kullandı.

 

ADANA (UHA) - REMZİ YILDIRIM

BELEDİYELER

EKONOMİ