ATAŞEHİR’DE 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI COŞKUSU: METROPOL İSTANBUL VE WATERGARDEN’DA ETKİNLİKLER

Anadolu Yakası’nın yaşam merkezlerinden Metropol İstanbul ve Watergarden İstanbul, büyük zaferimizin 102. yılını çeşitli etkinliklerle kutlayacak.

Ataşehir’de 30 Ağustos Zafer Bayramı Coşkusu: Metropol İstanbul ve Watergarden’da Etkinlikler

Ataşehir’de konumlanan Metropol İstanbul, 13.00-16.00 saatleri arasında canlı heykel performansları ile misafirlerini ana kapılardan karşılayacak. 14.00-17.00 saatleri arasında ise günün coşkusunu yaşatacak gezici korteje, gün boyunca dağıtılacak Türk bayrakları eşlik edecek.

Ataşehir’de kutlamaların ikinci adresi Watergarden İstanbul’da da gün boyu sürecek etkinliklerle tam bir bayram havası yaşanacak. Watergarden’ın simgesi olan havuz içerisinde, marşlar eşliğinde cycling etkinliği gerçekleştirilecek. Gün boyu çalacak marşlara, havuz şovları eşlik ederken ziyaretçiler, bando eşliğinde yürüyüş yapacak.

Watergarden İstanbul’da ayrıca, yapay zeka destekli yüz tanıma teknolojisi ile ziyaretçiler 30 Ağustos ruhunu fotoğraflara yansıtabilecek.

Tamamı ücretsiz olarak gerçekleştirilecek etkinliklerle 30 Ağustos Zafer Bayramı, Ataşehir’de büyük bir coşku ile kutlanacak.

ADIYAMAN (UHA) - RAMAZAN YAVUZ

BELEDİYELER

EKONOMİ