19 EKİM MUHTARLAR GÜNÜ BEYPAZARI’NDA TÖRENLE KUTLANDI

Beypazarı’nda düzenlenen Muhtarlar Günü töreninde, muhtarlar anıta çelenk koyarak saygı duruşunda bulundu.

19 Ekim Muhtarlar Günü Beypazarı’nda Törenle Kutlandı

Ankara’nın Beypazarı ilçesinde, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla muhtarlar tarafından anıta çelenk koyma töreni düzenlendi. İlçe merkezindeki 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda gerçekleştirilen programa, Belediye Başkan Yardımcısı Sezai Tolunay, İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Uslu, Kaymakamlık Vakfı Müdürü Alaettin Biçen, bazı kurum amirleri, siyasi partilerin ilçe başkanları, Muhtarlar Derneği Başkanı Kazım Uysal ve muhtarlar katıldı. Tören, anıta çelenk konulması ve saygı duruşu ile başladı.

İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından, Beypazarı Muhtarlar Derneği Başkanı Kazım Uysal konuşma yaptı. Uysal, “Fedakar ve cefakar muhtarlarımızın Muhtarlar Günü’nü kutluyorum. Bu anlamlı günde bizleri yalnız bırakmayan Kaymakamımıza ve Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. Bizler, devlet ile vatandaş arasında köprü görevi gören kişileriz ve görevimizi layıkıyla yerine getirmeye çalışıyoruz. Günümüz kutlu olsun” dedi.

Törenin ardından Muhtarlar Derneği Başkanı Kazım Uysal ve yönetim kurulu üyeleri, dernek binasında 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla tebrikleri kabul etti.

ANKARA (UHA) - YAŞAR TONBAK

BELEDİYELER

EKONOMİ