AV. AYŞEN MUŞTU’DAN BAŞAKŞEHİR VELİ BABA CEM EVLERİ'NDE LOKMA ETKİNLİĞİNE DESTEK

Veli Baba Cem Evleri'nde Lokma Etkinliğiyle Birlik ve Beraberlik Mesajı, Av Ayşen Muştu'dan geldi.

Av. Ayşen Muştu’dan Başakşehir Veli Baba Cem Evleri'nde Lokma Etkinliğine Destek

Veli Baba Cem Evleri'nde Lokma Etkinliğiyle Birlik ve Beraberlik Mesajı

Veli Baba Cem Evleri'nde düzenlenen lokma etkinliği, büyük bir katılımla gerçekleşti. Cem evinde toplanan canlar, hem lokmalarını paylaştılar hem de manevi birlik ve beraberliklerini pekiştirdiler.

Etkinlikte bir konuşma yapan Veli Baba Cem Evleri Başkanı Ahmet Uğur, organizasyonda emeği geçen ve katılan herkese teşekkür etti. Uğur, "Lokmamızı pişiren, hazırlayan, katılan, bizimle bölüşen tüm canlarımıza teşekkür ediyorum. Lokmamızın hak katında kabul olmasını niyaz ediyorum," diyerek etkinliğin manevi önemine vurgu yaptı.

Etkinliğe Cumhuriyet Halk Partisi'nden geniş bir katılım sağlandı. Katılımcılar arasında CHP Genel Başkan Yardımcısı Özgür Karabat, İBB Grup Başkan Vekili Nuri Aslan, CHP Başakşehir İlçe Başkan Yardımcıları, Kadın Kolu Başkanı Melek Cankurt, Gençlik Kolu Başkanı Ali Dinler, CHP Başakşehir Grup Başkan Vekili Nizamettin Kümeç, Meclis Üyeleri Hakan Yılmaz ve Timur Koç, Avcılar Gençlik Kolları Başkanı Mutlu Yıldırım, Meclis Üyeleri Erol Akgül ve Ercan Doğan, CHP Silivri Meclis Üyesi Nebahat İskender, CHP Küçükçekmece Meclis Üyesi Ali Rıza Polat, CHP Çatalca İlçe Başkan Yardımcısı Serpil Akbulut, Mehtap Adar Yanar ve Sıla Tezer, CHP Çatalca Kadın Kolu Başkanı ve Meclis Üyesi Aysun Akın, CHP Bağcılar İlçe Başkanı Caner Salman, Meclis Üyesi Gülcan Varış, Arnavutköy, Esenler ve Küçükçekmece Gençlik Kolları, 29 Ekim Cumhuriyet Kadınları Derneği Başkan Yardımcısı Eylül Yıldırım ve Elmacık Köyü Dernek Başkanı Veysel Tolun yer aldı. Ayrıca çok sayıda sivil toplum örgüt temsilcisi ve CHP'nin farklı ilçelerinden örgüt üyeleri de etkinliğe katılım sağladı.

2024 yerel seçimlerinde Çekmeköy Belediyesi Başkan adayı olan Av. Ayşen Muştu da etkinliğe tam destek vererek katkıda bulundu. Ayşen Muştu, hukuk alanındaki kariyeri ve toplumsal duyarlılığı ile tanınan bir isimdir. İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun olan Muştu, avukatlık kariyerine başladığından bu yana pek çok önemli davada yer almış ve adaletin sağlanmasında aktif rol oynamıştır.

Av. Ayşen Muştu, yalnızca hukuki başarılarıyla değil, aynı zamanda toplumsal projelere olan katkılarıyla da bilinir. Kadın hakları, çocuk hakları ve çevre konularında yürüttüğü çalışmalarla, topluma fayda sağlama amacını taşımaktadır. Çekmeköy'de uzun yıllardır ikamet eden Muştu, bölgenin ihtiyaçlarını yakından tanımakta ve bu ihtiyaçlara yönelik projeler geliştirmektedir.

Lokma etkinliğinde yaptığı konuşmada, birlik ve beraberliğin önemine değinen Muştu, "Bugün burada, Veli Baba Cem Evleri'nde toplandık ve manevi değerlerimizi paylaşarak bir araya geldik. Bu tür etkinlikler, toplumumuzun birlik ve dayanışma ruhunu pekiştirmede büyük önem taşıyor. Hep birlikte daha güzel yarınlara ulaşmak için çalışacağız," dedi.

Av. Ayşen Muştu'nun adaylığı, Çekmeköy'de büyük bir heyecan ve destekle karşılandı. Muştu, Çekmeköy'ü daha yaşanabilir, daha adil ve daha yeşil bir ilçe yapmak için detaylı projeler hazırladığını belirtti. Sosyal hizmetler, eğitim, altyapı ve çevre koruma gibi alanlarda yenilikçi ve sürdürülebilir çözümler sunmayı hedefleyen Muştu, halkın güvenine layık olmak için var gücüyle çalışacağını vurguladı. 

Başakşehir İl Başkan Yardımcısı Murat Bakır' da etkinlikte yer alarak önemli mesajlar verdi. Bakır, aşure lokması programına dair düşüncelerini paylaşarak, "Bugün burada bir araya gelerek sadece lokmalarımızı değil, aynı zamanda kardeşlik ve dayanışma duygularımızı da paylaştık. Aşure, farklılıkların bir araya gelerek oluşturduğu zenginliğin simgesidir. Biz de bu birlikteliği her daim yaşatmak için çalışıyoruz," dedi.

Murat Bakır, etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederek, "Birlik ve beraberliğimizin pekiştiği bu tür etkinliklerin sayısını artırmayı hedefliyoruz. Toplum olarak birlikte daha güçlü ve dayanıklı olabiliriz," diye ekledi. Etkinliğin Önemi ise;

Katılımcılar, etkinlik boyunca hem geleneksel lezzetlerin tadını çıkardılar hem de dostluklarını pekiştirdiler. Veli Baba Cem Evleri'nde düzenlenen bu tür etkinliklerin, toplumsal dayanışmayı artırmada önemli bir rol oynadığı bir kez daha gözler önüne serildi. Etkinlik, sadece manevi değerlerin paylaşılması değil, aynı zamanda toplumun farklı kesimlerinden insanların bir araya gelerek ortak bir amaç için buluştuğu bir platform oldu.

İSTANBUL (UHA) - GÜLSEVEN TAŞ

BELEDİYELER

EKONOMİ