SİGARAYA YENİ ZAM GELDİ, TİRYAKİLERİ ÜZEN HABER

Sigaraya Yeni Zam Geldi, Tekel Bayileri Başkanı Özgür Aybaş, Sosyal Medya Hesapların'dan Yaptığı Paylaşım'da Sigaraya 9 TL zam geçişi oldu. Bazı çeşitlerine 10 TL geldi. Memlekete hayırlı uğurlu olsun, Dedi

Sigaraya Yeni Zam Geldi, Tiryakileri Üzen Haber

Tiryakileri derinden etkileyen bir gelişme daha Yaşandı, Tekel Bayileri Başkanı Özgür Aybaş tarafından sosyal medya üzerinden duyuruldu. Aybaş'ın paylaşımına göre, sigara fiyatlarına büyük çapta zam yapıldı:

Birçok sigara çeşidine 9 TL, özel bazı çeşitlere ise 10 TL zam geldi. Sigara Zamları Üst Üste Gelirken Artık 100₺ Yi'de Geçmesi Bekleniyor, Bu haber, sigara tiryakileri arasında büyük bir endişe ve tepki dalgası yarattı. Aybaş, "Memlekete hayırlı uğurlu olsun" ifadeleriyle zam kararını duyururken, artan fiyatların tiryakilerin günlük yaşamlarını ve bütçelerini nasıl etkileyeceği merak konusu oldu.

Sigara fiyatlarındaki bu dramatik artış, piyasada ve tüketici alışkanlıklarında nasıl bir değişikliğe yol açacak, Zaten Hali Hazır'da Tekel Alamayan Vatandaş, İyice Adıyaman Tütününe Yönelecek, Tekele Gelen Zamlarla Birlikte, Tütün'e Olan Rağbet Artacak Peki, Geçmiş Aylara Oranla Üst Üste Sigaraya Gelen Zamlara Vatandaş Nasıl İsyan Etti, Konya'da Yaptığımız Ankette Her 10 Kişiden 7 si Tütün Olarak Bilinen Yasa Dışı Üretilen Sigarayı Kullanmakta, 3 Kişi İse Tekel Kullanıyor, Vatandaş "Artık Alıştık Gittiği Yere Kadar İçeceğiz, Alamaz Hale Gelirsek Bırakacağız Mecbur, yakından takip edilecek bir konu olarak ön plana çıkmış durumda.

KONYA (UHA) - İMRAN ÇAKIR

BELEDİYELER

EKONOMİ