ESKİŞEHİR KENT KONSEYİ’NDEN BAŞKAN ATAÇ’A ZİYARET

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, göreve yeni seçilen Eskişehir Kent Konseyi Başkanı Ahmet Kapanoğlu ve yönetimiyle bir araya geldi.

ESKİŞEHİR KENT KONSEYİ’NDEN BAŞKAN ATAÇ’A ZİYARET

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç kentte faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşları ile bir araya gelmeye devam ediyor.

Başkan Ataç bu kapsamda geçen ay gerçekleşen genel kurulda Eskişehir Kent Konseyi Başkanı seçilen Ahmet Kapanoğlu ve yönetimini ağırladı. Tepebaşı Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleşen buluşmada Kapanoğlu ve yönetimi, yeni dönem faaliyet ve projelerine ilişkin Başkan Ataç’a bilgiler verdi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Ataç, “Eskişehir Kent Konseyi Başkanlığına seçilen Ahmet Kapanoğlu ve yönetimine çalışmalarında başarılar diliyorum. Kent Konseylerinin şehirler için önemini biliyoruz. Bugüne kadar şehrimizi, şehrimizin havası, suyu ve toprağını korumak adına elimizden geleni yaptık. Bundan sonra da Eskişehir’imizi korumaya ve korurken de daha iyi hizmet etmek için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Kapanoğlu’nun Başkan Ataç’a bir de teşekkür plaketi takdim ettiği ziyaret, çektirilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi. Buluşmada Başkan Ataç konuklarına belediye binasında sergilenen Uluslararası Eskişehir Pişmiş Toprak Sempozyumu eserlerini de tanıttı.

ESKİŞEHİR (UHA) - SALİH GÜVEN

BELEDİYELER

EKONOMİ