21 EYLÜL DÜNYA TEMİZLİK GÜNÜ: ADIYAMAN’DA BÜYÜK TEMİZLİK HAREKETİ

Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere, Dünya Temizlik Günü kapsamında düzenlenen temizlik seferberliğine katılarak sokakları süpürdü. Vatandaşlar ve belediye personeliyle birlikte etkinliğe katılan Başkan Tutdere, çevreye olan duyarlılığın önemini vurguladı.

21 Eylül Dünya Temizlik Günü: Adıyaman’da Büyük Temizlik Hareketi

Adıyaman Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, 21 Eylül Dünya Temizlik Günü ve Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında temizlik seferberliği düzenledi. Yeşilyurt Mahallesi Tofaş Yolu’ndan başlayan, Hısn-ı Mansur ve Malatya Caddesi boyunca devam eden ve Kerge Kavşağı’nda sona eren etkinlikte, Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere, personel, muhtarlar ve vatandaşlarla birlikte sokakları süpürüp çöp topladı.

"Çevre Dostu Bir Kent İnşa Edeceğiz"

Etkinlikle ilgili açıklama yapan Başkan Tutdere, “Söz verdiğimiz gibi, Adıyaman pırıl pırıl bir şehir olacak. Çocukların, kadınların ve gençlerin rahatlıkla nefes aldığı, doğa ve çevre dostu bir kent inşa edeceğiz. Göreve geldiğimiz günden bu yana bu anlayışla çalışıyoruz,” dedi.

"Depremin İzlerini Siliyoruz"

Başkan Tutdere, 6 Şubat depreminden kalan izlerin yavaş yavaş silindiğini vurgulayarak, “Depremin neden olduğu yıkımları ortadan kaldırdığımızda ve Adıyaman'ın yeniden imar ve inşa sürecini tamamladığımızda, Adıyaman Doğu'nun, Güneydoğu'nun ve Türkiye'nin parlayan bir yıldızı olacak. Bütün yurttaşlarımızın barış, birlik, beraberlik ve kardeşlik içinde yaşayacağı bir şehir yaratacağız," diye konuştu.

Bugün etkinliğe katılan tüm hemşehrilere ve çalışma arkadaşlarına teşekkür eden Başkan Tutdere, “Herkesi sokağını, caddesini ve parkını temiz tutmaya davet ediyorum. Biz, hemşehrilerimizle büyük bir dayanışma içinde şehrimizin caddelerini, sokaklarını ve parklarını tertemiz yapacağız. Adıyamanlılar, çevreye olan duyarlılıklarıyla farklarını ortaya koyacaklar,” dedi.

ADIYAMAN (UHA) - RAMAZAN YAVUZ

BELEDİYELER

EKONOMİ