HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YOL ÇALIŞMALARINDA ZİRVEDE

Hatay Büyükşehir Belediyesi, 15 ilçede sürdürdüğü asfaltlama çalışmalarıyla Türkiye genelinde rekor kırmaya devam ediyor.

Hatay Büyükşehir Belediyesi Yol Çalışmalarında Zirvede

Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB), 15 ilçede sürdürdüğü yol çalışmalarıyla Türkiye genelinde diğer büyükşehirlerin çalışmalarını geride bıraktı. Başarılması güç rakamlara ulaşan HBB, asfaltlama çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

HBB Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı, vatandaşların daha sağlıklı ve güvenli bir şekilde seyahat edebilmesi amacıyla 15 ilçede yol iyileştirme çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda, Turunçlu Mahallesi'nde uzun yıllardır ihmal edilen problemli yol, beton asfalt dökülerek vatandaşların hizmetine sunuldu.

Öntürk Bir Sözünü Daha Yerine Getirdi

Defne Muhtarlar Derneği Başkanı ve Turunçlu Mahalle Muhtarı Muhsin Demirel, “Senelerdir yapılmayan yolumuzun yapılmasını Başkan Mehmet Öntürk’ten rica ettik. Kendisi yolun yapılacağı sözünü vermişti. Allah kendisinden razı olsun, mahallemizin yol sorunu kangrene dönmüştü. Şu an bu sorun asfaltlama çalışmasıyla çözülüyor,” diyerek Başkan Öntürk’ün seçim öncesi verdiği bir sözü daha yerine getirdiğini vurguladı.

Muhtar Demirel, sözlerine şöyle devam etti: “Başkan Öntürk, gittiği her yerde adil olacağını, tarafsız davranacağını ve çok güzel işler yapacağını söylüyor. Kendisinden bu konuda çok umutluyuz. Defne Muhtarlar Derneği Başkanı olarak da güzel günler göreceğimizi düşünüyor ve Başkan Öntürk’e teşekkür ediyorum,” diyerek yapılan çalışmadan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

HATAY (UHA) - ERKAN KARATAŞ

BELEDİYELER

EKONOMİ