BİNGÖL’DE ARANAN 3 ŞÜPHELİ JANDARMA EKİPLERİNCE YAKALANDI

Bingöl'de 5-6 Ekim tarihlerinde düzenlenen operasyonlarda dolandırıcılık ve yaralama suçlarından arananlar gözaltına alındı.

Bingöl’de Aranan 3 Şüpheli Jandarma Ekiplerince Yakalandı

Bingöl Valiliği’nden yapılan yazılı açıklamaya göre, İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT), Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM), Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM), Merkez İlçe Jandarma Komutanlığı ve Genç İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, 5-6 Ekim 2024 tarihlerinde aranan şahısların yakalanmasına yönelik operasyonlar düzenledi.

Operasyonlar kapsamında, Genç ilçesinde:

  • Bilişim sistemlerini, banka veya kredi kurumlarını kullanarak dolandırıcılık suçundan 3 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir kişi,
  • Suç eşyasının satın alınması veya kabul edilmesi suçundan aranan bir kişi yakalandı.

Ayrıca şüpheli bir araçta yapılan aramada, bir adet av tüfeği ve altı fişek ele geçirildi. Araçta bulunan M.İ. isimli şüpheliye, 2521 sayılı Kanuna muhalefetten idari para cezası uygulandı.

Merkez ilçede ise:

  • Kasten yaralama suçundan 3 yıl 9 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir kişi yakalanarak gözaltına alındı.

Yakalanan şüphelilerden dolandırıcılık ve kasten yaralama suçlarından hapis cezası olan iki kişi, işlemlerinin ardından Elazığ T Tipi Ceza İnfaz Kurumu’na teslim edildi.

BİNGÖL (UHA) - AZİZ ÖNAL

BELEDİYELER

EKONOMİ