BİNGÖL'DE VALİ AHMET HAMDİ USTA BAŞKANLIĞINDA TRAFİK GÜVENLİĞİ DEĞERLENDİRME TOPLANTISI

Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta başkanlığında yapılan toplantıda, trafik ve yaya güvenliği için alınacak yeni tedbirler ve denetimler değerlendirildi.

Bingöl'de Vali Ahmet Hamdi Usta Başkanlığında Trafik Güvenliği Değerlendirme Toplantısı

Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta başkanlığında, il genelinde trafik ve yaya güvenliği konusundaki tedbirler ve yapılan denetimlerin değerlendirildiği bir toplantı yapıldı. Valilik Toplantı Salonu'nda gerçekleşen toplantıda, Bingöl’deki yolların durumu, trafik işaretleri, okul ve yaya geçitlerindeki düzenlemeler, trafik kontrolleri ve denetimleri ele alındı. Ayrıca, trafik risk analizleri, elektronik izleme sistemleri ve denetimlerden sorumlu emniyet ve jandarma birimlerinin personel ve araç gereç durumu da görüşüldü.

Toplantıya, Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan, Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erdal Çelik, Vali Yardımcıları İbrahim Gökmen ve Malik Çalışır ile İl Jandarma Komutanlığı, İl Emniyet Müdürlüğü, Karayolları 8. Bölge Müdürlüğü, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve ilgili kurumların yetkilileri katıldı.

Toplantıda, il genelinde okullarda ve çeşitli vesilelerle vatandaşlara ve sürücülere verilen trafik eğitimi çalışmaları da değerlendirildi. Toplantının amacı, Bingöl'de trafik ve yaya güvenliğini artırmak, olası riskleri minimize etmek ve trafik konusunda halkı bilinçlendirmeye yönelik alınacak yeni adımları belirlemek oldu.

BİNGÖL (UHA) - AZİZ ÖNAL

BELEDİYELER

EKONOMİ