ADIYAMAN’DA ŞEHİT FATİH DOĞAN ANISINA DUYGUSAL ANMA PROGRAMI

Adıyaman İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun, Şehit Fatih Doğan’ın vefat yıldönümünde düzenlenen anma programına katılarak, şehidin babasına başsağlığı diledi.

Adıyaman’da Şehit Fatih Doğan Anısına Duygusal Anma Programı

Adıyaman İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun, Şehit Fatih Doğan Güzel Sanatlar Lisesi tarafından, Şehit Fatih Doğan’ın vefatının yıl dönümü vesilesiyle düzenlenen anma programına katıldı.

Şehidin hatırasını dualarla anmak, fedakârlıklarını unutmamak ve bu değerleri yeni nesillere aktarmak amacıyla gerçekleştirilen bu anlamlı programa, İl Müdürü Ali Tosun’un yanı sıra, şehidin adını taşıyan okulun öğretmenleri, öğrencileri ve ailesi de katıldı. Eller semaya kaldırılarak, vatanın mukaddesatı ve milletin birliği uğruna canlarını feda eden Şehit Fatih Doğan başta olmak üzere, tüm şehitler dualarla anıldı ve Allah’tan rahmet dilendi.

Okunan duaların ardından İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun, vatan, millet ve mukaddesat uğruna şehit olan Şehit Fatih Doğan’a Allah’tan rahmet dileyerek, şehidin babası Mehmet Doğan’a başsağlığı ve sabır dileklerini iletti. Ziyaret sırasında şehidin kabrine karanfiller bırakılarak, saygı ve minnet duyguları ifade edildi. Şehit Fatih Doğan rahmetle anıldı.

ADIYAMAN (UHA) - RAMAZAN YAVUZ

BELEDİYELER

EKONOMİ